Mehiläinen avasi uuden toimipisteensä Oulaisiin

Mehiläinen avasi uuden toimipisteen Oulaisiin tiistaina. Mehiläinen Oulainen tarjoaa työterveys- ja yleislääkäripalveluita alueen asukkaille. Toimipiste sijaitsee Lääkärikeskus Sykkeen tilojen yhteydessä Keskuskadulla.
”Haluamme tarjota Pohjois-Pohjanmaalla parhaat mahdolliset terveyspalvelut. Avasimme viime vuonna lääkärikeskukset Kalajoelle ja Haapavedelle ja on hienoa avata uusi toimipiste nyt myös Oulaisiin, ja tuoda laadukkaat työelämä- ja lääkärikeskuspalvelumme lähemmäs alueen ja naapurikuntien asukkaita ja asiakkaita, iloitsee Mehiläisen Keski-Pohjanmaan ja Jokilaaksojen yksikönjohtaja Pirjo Immonen.
Mehiläinen Oulainen tarjoaa sekä työterveys- että yleislääkäripalveluita. Toimipisteessä työskentelee työterveyshoitaja, työterveyslääkäri, työfysioterapeutti, työterveyspsykologi sekä työvalmentaja. Lisäksi OmaMehiläinen-sovelluksen ja sen osana toimivan Digiklinikan avulla terveydenhuollon ammattilaiset ovat asiakkaiden käytettävissä vuorokauden ympäri ilman erillistä ajanvarausta.
”Meillä työskentelee Oulaisissa vahva työterveyshuollon moniammatillinen tiimi ja uuden yksikön toiminta painottuukin työterveyteen laajentaen edelleen Jokilaaksojen alueen työterveyspalvelutarjontaa. Lääkärikeskus tarjoaa yleislääkärin palveluita, fysioterapeutin ja psykologin vastaanottoja sekä laboratoriotutkimuksia myös yksityisasiakkaille, kertoo Mehiläisen Jokilaaksojen vastaava työterveyslääkäri Riikka Rajala.
”Uusi yksikkö laajentaa palveluverkostoamme ja vahvistaa lähipalveluita asiakastarpeen ja kysynnän mukaan. Tarkoituksenamme on myös rekrytoida lisää henkilökuntaa tarvittaessa. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi Oulaisiin”, Immonen päättää.
Mehiläinen Oulainen sijaitsee osoitteessa Keskuskatu 7. Mehiläisen lääkärikeskuksia on Oulaisten lähistöllä Haapajärvellä, Haapavedellä, Kalajoella, Kokkolassa, Nivalassa, Reisjärvellä sekä Ylivieskassa. Ylivieskan uusi lääkärikeskus täydentää Oulaisten palveluvalikoimaa erikoislääkäri- ja kuvantamispalveluilla.

Takaisin Jutut -sivulle