Musiikkiviikoilla laaja kattaus

Iro Haarla Quartet esiintyy Merkuriussalissa.

 

Oulaisten Musiikkiviikoilta löytyy varmasti kaikille ainakin yksi esiintyjä, joka kiinnostaa kuulijaa.
Näin toteaa kaupungin kulttuurituottaja Tuula Aitto-oja.
”Tarjonta on sen verran monipuolinen, että uskoisin jokaiselle löytyvän jotakin. Tosin osa on todennut myös niin, että kiinnostaisi nähdä useampikin esiintyjä, joten pitää tehdä valintojakin.”

Lokakuun 27. päivän ja marraskuun 17. päivän välisenä aikana Oulaisissa voi nähdä ja kuulla esimerkiksi Arttu Wiskaria.
Wiskari esiintyy yläkoulun salissa maanantaina 28. päivä lokakuuta.

Kaksi päivää myöhemmin Iro Haarla Quartet esiintyy Merkuriussalissa. Keskiviikkona on luvassa laadukkaista muusikoista koostuvan kokoonpanon esiintyminen.

Marraskuun ensimmäisenä päivänä yläkoulun salin täyttää Semmarit. Vuodesta toiseen valtavaa suosiota nauttiva kuoro esittäytyy Oulaisissa ennen kuin aloittaa juhlakiertueen.

Oulaistelaista osaamista edustavat Tapani Tirilän johtaman naiskuoro Välkkeen esiintyminen sekä kanteletaituri Iida Elinan vierailu synnyinsijoillaan.

 


Maria Ylipää vierailee nimekkään yhtyeensä kanssa.

 

Marraskuun ensimmäisenä sunnuntaina Tuure Kilpeläinen saapuu kaupunkiin Kaihon Karavaanin kera ja heti seuraavana päivänä Maria Ylipää esiintyy nimekkään yhtyeensä kanssa.

Etenkin nuorten suosiota nauttiva Vilma Alina esiintyy 7. päivä marraskuuta yläkoulun salissa. Seuraavana tiistaina on vuorossa gospelpainotteinen konsertti kirkossa, kun Jaakko Löytty, Pekka Simojoki ja Petri Laaksonen saapuvat Oulaisiin.

Musiikki ja ruoka sulautuvat toisiinsa 8. päivä marraskuuta, kun Makuja ja musiikkia –ilta vietetään Roman Schatzin johdolla Saksan teemalla.

 

Herra Heinämäen Lato-orkesteri päättää Musiikkiviikot.

 

Musiikkiviikot päättyvät 16. päivä marraskuuta lastenkonserttiin Herra Heinämäen Lato-orkesterin johdolla johon osallistuu myös suuri joukko oulaistelaisia lapsilaulajia.

Oulaisten Musiikkiviikkojen lippujen ennakkomyynti alkaa maanantaina 14. päivä lokakuuta Penttilän talossa.

Takaisin Jutut -sivulle