Oulaisten K-Supermarketista saa ruokaa nyt myös netistä

Oulaisten K-Supermarketin kauppiaat Miku Siljander ja Jaana Mäkinen keräävät ostoksia asiakkaan puolesta. Tämä palvelu on mahdollista Oulaisissa torstaista alkaen.

 

Ruuan verkkokauppa on jo arkipäivää suuremmissa kasvukeskuksissa ja nyt tätä palvelua saa myös Oulaisista. K-Supermarket Oulainen avaa torstaina 21.11. oman verkkokauppansa k-ruoka.fi –sivustolla. Oulaisten K-Supermarketin kauppiaiden Miku Siljanderin ja Jaana Mäkisen mukaan ostosten tekeminen netissä on hyvin yksinkertaista ja helppoa.

Ensin asiakas valitsee ostoskoriinsa haluamansa tuotteet ja näppäilee sitten itselle sopivan maksutavan. Kun ostokset on tehty, voi asiakas ajaa autolla K-Supermarketin etupihalla sijaitsevan nouda ostokset –kyltin alle. Tämän jälkeen tekstiviesti kaupan henkilökunnalle ja ostokset tuodaan suoraan auton kyytiin.
”Monet ihmiset ovat entistä kiireisempiä. Meillä on asiakkaina myös paljon eläkeläisiä ja kotihoidon asiakkaita. Tämän palvelun avulla me voimme nyt tehdä kauppatapahtuman heidän puolestaan”, toteaa Miku Siljander.

Rekisteröitymispakkoja verkkokaupan käytölle ei ole, mutta Miku Siljanderin mukaan tämä on suositeltavaa, sillä omilla K-ruokatunnuksilla asiointi on helpompaa ja ostaminen edullisempaa. Siljander on aivan varma siitä, että esimerkiksi seniori-ikäiset osaavat ostaa verkosta siinä missä nuoremmatkin.
”Ne seniorit, jotka jo käyttävät nettiä, osaavat kyllä käyttää tätäkin palvelua. Monella heistä on meillä tili olemassa, joten maksaminen sujuu helposti sitä kautta”, Siljander tähdentää.

Miku Siljanderin mielestä ruokakaupoissa etenevä tekninen kehitys on vain positiivinen asia etenkin asiakkaan kannalta.
”Tekniikka kehittyy ja maailma muuttuu. Ruuan verkkokauppa tuo asiakkaille erilaisia mahdollisuuksia. Asiakas saa rauhassa suunnitella ruuat kotona valmiiksi ja me hoidamme tuotteiden keräilyn hänen puolestaan. Toki on paljon myös niitä henkilöitä, jotka haluavat ehdottomasti käydä jatkossakin itse kaupassa”.

Takaisin Jutut -sivulle