Oulaisten metsästysseura mukaan yhteislupaan

Kivääriampujien parhaimmistoa Teuvo Pajala (vas.), Jukka Kytökorpi, Janne Rantala, Jouko Pahkasalo, Jukka Lehtola, Jouni Kukkura ja Janne Pahkasalo.

 

Oulaisten metsästysseura päätti vuosikokouksessaan lähteä mukaan suunniteltuun kaikkien oulaistelaisten seurojen yhteiseen hirvenpyyntilupahakemukseen.
Kokous valitsi erovuoroiset hallituksen jäsenet uudelleen. Seuran puheenjohtajana jatkaa Simo Jyväsjärvi. Jäsenmaksut pidettiin ennallaan.

Metsähallitus on uusinut metsästysmaidensa vuokrasopimuksen ja siinä yhteydessä tuli metsästysrajoituksia.
Ohinevan metsiensuojelualueella ja siihen kuuluvalla Vähäjärven alueella vesilintujen metsästys on kiellettyä. Tällä alueella saa metsästää vain hirveä, metsäjänistä, teertä, metsoa ja pyytä. Iso-Honkanevan luonnonsuojelualueella metsästysoikeus koskee vain hirven, metsäjäniksen, metson, teeren, pyyn, heinä- eli sinisorsan, tavin ja telkän metsästystä.

Kokouksessa palkittiin menestyneitä koiria, ampujia ja riistanhoitajia.
Vuoden käyttökoirana palkittiin Pekka Seppisen suomenajokoira Kemix. Tuomarikilpailun voitti Hannu Mehtätalo. Vuoden riistanhoitajan kiertopalkinnon pokkasi jälleen Teemu Pajala. Haulikkoammunnoissa paras oli Vesa Rajaniemi.
Lintuluodikkoammunnoissa yleisen sarjan tarkin oli Janne Rantala, hirviluodikossa Janne Pahkasalo ja veteraaneissa molemmat sarjat voitti Jukka Kytökorpi.

Takaisin Jutut -sivulle