Oulaisten Nuorisokuoro Helsingin Musiikkitaloon

Ensi maanantaina Yleisradio, Helsingin Musiikkitalo ja Sulasol järjestävät kaksi jouluista yhteislaulutilaisuutta Helsingin Musiikkitalossa. Jälkimmäinen tilaisuus radioidaan suorana YleRadio 1:ssä.

Laulattajana ja myös omin esityksin laulamassa on Tapani Tirilän johtama Oulaisten Nuorisokuoro, jonka Yleisradio hiljattain valitsi jo toiseen kertaan Vuoden nuorisokuoroksi. Säestyksestä vastaa 9-henkinen yhtye, jonka monen soittajan yhteinen nimittäjä on Haapaveden Kamariorkesteri ja jonka valmentamisesta on vastannut Timo Hannula. Pianistina on Jokilaaksojen Musiikkiopiston pianonsoitonopettaja Johanna Tilus, kontrabasistina Timo Miettinen Kokkolasta ja harpistina Lily-Marlene Puusepp Vantaalta.

Tilaisuudet juontaa musiikkitoimittaja Inari Tilli ja niissä lauletaan niin perinteisimpiä kuin uudempiakin joululauluja Suomesta ja maailmalta.

Oulaisten Nuorisokuoro konsertoi matkansa yhteydessä sunnuntaina Nurmijärvellä Klaukkalan Monikkosalissa Nurmijärven Musiikkiopiston järjestämässä konsertissa. Tiistaina kuoro pitää koulukonsertin Nurmijärvellä.

Takaisin Jutut -sivulle