Pohjan Ilves juhli metsähotellissa

 

Pohjan Ilveksen entinen lippukunnanjohtaja Kirsi Myllykangas juonsi juhlailtanuotion ohjelman. (Kuva: Vilma Jääskelä)

 

Ahvenlammen leirialueella järjestettiin toissa viikonloppuna metsähotelli.
Partiolaiset juhlivat hotellissa 40-vuotiasta lippukuntaa, Pohjan Ilvestä. Lisäksi hotellielämys oli avattu kaikille halukkaille – talkoolaiset mukaan lukien yöpyjiä oli yhteensä 75.

 

Hotelliyön hinnasta ja myynnissä olleista ruokatarjoilusta kerätyillä varoilla partiolaiset rahoittavat uuden puolijoukkueteltan hankintaa.
Lauantai-ilta huipentui juhlailtanuotioon lippukunnan pyöreiden vuosien kunniaksi. Iltanuotiolla nähtiin, kuultiin ja koettiin sketsejä, sankaritarinoita, menneiden vuosikymmenien partiota sekä tietysti yhteislaulua ja laululeikkejä. Iltanuotiota edeltänyt sadekaan ei latistanut tunnelmaa.

Hotellin keittiöllä eli Köökissä toimi joukko vapaaehtoisia. Päivi Jokinen avasi Kööki-kokemustaan.
“Olin ensimmäistä kertaa mukana keittiöhommissa metsäolosuhteissa, on kyllä oppinut kaikkea uutta.”
Köökiläisten tarjoamaa PartioPyttistä varten oli mukana 12 kiloa perunoita, ja aamiaiseen kuuluvaa mustikkapiirakkaa oli varattu 100 palasta.
Hotellinjohtajina toimivat Riikka Kiimamaa ja Riitta Mäyrä.
Kiimamaa kommentoi, että ensimmäinen palaveri aiheen tiimoilta pidettiin hotellinjohtajien välillä kevättalvella.
“Halusimme, että hotelli on avoin kaikille halukkaille. Aloimme miettiä, millaista majoitusta voisimme lippukunnan puolesta tarjota. Valmiiksi pystytetyille teltoille oli hotellivieraiden helppo tulla, mutta halutessaan sai tuoda mukanaan oman majoitteen – vaikkapa riippumaton.”

Hotellivieraiden tunnelmat olivat valoisaan ja kauniiseen aamuun herätessä positiivisia, eikä kukaan tunnustanut palelleensa teltassa – aika onnistunut metsäseikkailu siis.

Takaisin Jutut -sivulle