Riparilta maailmanvalloitukseen

Park 7 esiintyy Oulaisten Yläkoululla 1.2. kello 22. Konsertti on osa Kalajoen rovastikunnan seurakuntien järjestämää Jokigospel –nuorisotapahtumaa.

 

Oulaisten yläkoululla järjestettävässä Jokigospel-nuorisotapahtumassa on mahdollista kokea, millaiselta näyttää ja kuulostaa kansainvälisen tason kristillinen musiikki.

Yksi Suomen suurimmista kristillisen musiikin bändeistä, Park 7 esiintyy viikonloppuna Oulaisten Yläkoululla Jokigospel-nuorisotapahtumassa. Bändin laulaja-kitaristi Miika Lamminmäki lupaa lauantaille unohtumattoman keikkaillan.
”Uskallan väittää, että luvassa on kansainvälisen luokan show, jota ei varmasti ihan viikoittain Oulaisten yläkoululla nähdä. Saamme palautetta, että keikoistamme jää hyvä mieli, joten toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle”, hehkuttaa Miika Lamminmäki.
Miika Lämminmäen mukaan vuonna 2008 perustetun bändin jäsenille oli alusta saakka selvää, että tuleva musiikillinen suuntautuminen on nimenomaan kristillisistä arvoista pohjautuvaa.
”Tutustuimme riparilla ja huomasimme, että kaikilla on palo soittaa. Oma uskomme on meille tärkeä ja haluamme kertoa musiikillamme myös muille, että jokainen on arvokas ja tärkeä”.

Lamminmäki vastaa itse laulaja-kitaristina myös uusien biisien kirjoittamisesta. Hän kertoo kirjoittavansa aiheista, jotka ovat sydäntä lähellä ja tarinoista, jotka pitää laulaa ulos. Muutama vuosi sitten bändi päätti, että he haluavat esittää musiikkiaan vielä Suomeakin laajemmalle yleisölle. Niinpä edessä oli kielen vaihtaminen englantiin. Nyt Park 7:ä tituleerataan kansainvälisesti menestyneimmäksi kristillisen nuorisomusiikin yhtyeeksi Suomessa. Bändillä on takana jo satoja konsertteja Suomessa, Yhdysvalloissa, Englannissa, Saksassa, Belgiassa, Venäjällä ja Virossa.
”Kansainvälistyminen on vaatinut ja vaatii edelleen kovaa työtä ja verkostoitumista. Esimerkiksi Yhdysvalloissa yleisö on lähtökohtaisesti erittäin kiinnostunutta ja innostunutta lähes paikasta riippumatta. On ollut hauska huomata, että suomalainen bändi on jo itsessään eksoottinen asia”, Miika Lamminmäki paljastaa.
Yksi syy siihen, miksi Park 7 on niin suosittu yhtye tällä hetkellä niin kotimaassa kuin ulkomailla, on Miika Lamminmäen mielestä heidän tavassa ottaa kontaktia yleisöön, jolloin keikan tunnelma voi nousta erittäinkin energiseksi.
”Olemme aina olleet erittäin tavoitteellisia ja pyrkineet tekemään kaiken bändiin liittyvän mahdollisimman ammattimaisesti. Kova työ ja kannustava yleisö on tuonut meidät tähän pisteeseen, mutta meistä tuntuu, että matka on vasta alussa”.

Takaisin Jutut -sivulle