Riverdale Rollers Divarin finaaliin

Riverdale Rollers on pelannut hyvän kauden.

Jokilaaksojen oma roller derby joukkue, Riverdale Rollers, on pelannut vahvan kauden.
Noin kuukausi sittenz oli vuorossa semifinaalit, joissa ratkottiin mitalipelien otteluparit.
Riverdale Rollers voitti jo aiemmin oman lohkonsa ja näin ollen vastaan saatiin toisen lohkon kakkonen, Porvoon P-Town Brawlers.
Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli vuoden takaa, jolloin tiukka peli päättyi Riverdale Rollersin voittoon.
Ensimmäinen erä oli tälläkin kertaa äärimmäisen tasainen ja pisteet erittäin tiukassa.
Piste-ero säilyi ensimmäisen erän puoleenväliin todella tasaisena, kunnes Riverdalen jammerit saivat vauhdin kunnolla päälle ja hyökkääjät lähtivät rohkeasti auttamaan omaa jammeriaan. Red Arrown (Satu Ilmola) muutama onnistunut pitkä jami saivat piste-eron kasvamaan ja tästä lähti Riverdalen peli kulkemaan.
Jammereiden sinnikäs työ tuotti tulosta ja hiljalleen saatiin piste-eroa kasvatettua ensimmäisen erän tauolle mentäessä numeroissa 125-44.

Roller derbyssä tämä ei kuitenkaan ole vielä tae mistään, joten toiseen erään lähdettiin hyvällä sykkeellä ja nauttimaan pelaamisesta.
Toinen erä olikin Riverdale rollersin näytöstä ja peli-ilo näkyi myös kentällä yksilöiden varmoina suorituksina sekä joukkueen hyvänä yhteispelinä. Jokainen tiesi roolinsa ja kommunikaatio toimi sekä pelaajien, että valmennuksen välillä.
Blokkerien puolustus piti ja hyökkäykset saatiin perille asti. Jammerit tekivät pisteitä ja koko joukkueen tekemisessä näkyi se keskittyminen ja varmuus, jota talven treeneissä on hiottu. Peli päättyi Riverdale Rollersin voittoon lukemin 243-99.

Riverdale rollersin seuraava peli pelataan 11.5. Oulaisten jäähallissa, jossa pelataan 1.divarin mitalipelit. Finaalissa kohtaavat ensimmäistä kertaa Riverdale Rollers ja Helsinki roller derbyn c-kasetti. Pronssipelissä vastakkain asettuvat Kouvola rock’n’rollers ja Porvoon B-town brawlers.