Suomalaisilta löytyi joulumieltä

Pelastakaa Lapset kutsui suomalaiset mukaan joulukeräykseen auttamaan kotimaan köyhiä ja syrjäytymisvaarassa olevia lapsia.
Joulun ajan keräystuotot nousivat ennätykselliseen yli 1,7 miljoonaan euroon.
Pelastakaa Lasten tavoitteena on tukea tänä vuonna yhteensä 25000 lasta ja nuorta kotimaassa.
Ehkäisevän tuen muotoja ovat muun muassa opiskelu- ja harrastustuki, verkossa tapahtuva lasten tukeminen sekä sporttikummi- ja tukiperhetyö.

”Joulukeräyksen kautta tehdyillä lahjoituksilla voimme tarjota pitkävaikutteista tukea köyhien perheiden ja syrjäytymisvaarassa oleville lapsille kotimaassa – antaa heille lahjaksi tulevaisuuden. Olemme nähneet lukemattomia esimerkkejä, kuinka konkreettisesti tällainen tuki voi muuttaa koko lapsen loppuelämän”, kertoo viestinnän ja varainhankinnan johtaja Sanna Kuusisto Pelastakaa Lapset ry:stä.

”Onnistuimme ylittämään tavoitteemme ja keräsimme joulun aikaan yli 1,7 miljoonaa euroa, joista valtaosa lahjoitettiin työhömme kotimaan vähävaraisten ja syrjäytymisvaarassa olevien lasten auttamiseksi. Olemme äärettömän kiitollisia kaikille, jotka osallistuivat joulukeräykseemme. Ihmisillä on Suomessa voimakas tahto auttaa heikossa asemassa olevia lapsia ja tämä näkyy nyt saavutetussa keräystuloksessa.”

Takaisin Jutut -sivulle