Törmäperällä rokataan lauantaina

Viime kesänä järjestetty Romperock oli yleisömenestys. Koronasta johtuen tätä tapahtumaa ei voitu järjestää heinäkuussa, mutta ensi lauantaina samalla paikalla jammaillaan live-musiikin tahtiin Syysmeiningit 2020-tapahtumassa. Kuva: Romperockin Facebook-sivut

 

Viime kesänä Törmähovin maastossa järjestetty Romperock oli yleisömenestys. Tapahtuma keräsi noin 500 osanottajaa, mikä oli järjestäjille positiivinen yllätys. Tulevana viikonloppuna Törmäperällä rokataan jälleen, kun Syysmeiningit 2020 päästetään irti lauantaina kello 18 alkaen.

Tapahtuman järjestäjiin kuuluvan Pekka Ylivaikon mukaan Syysmeningit 2020 -tapahtumia on tarkoitus järjestää yhteensä neljänä lauantaina koronatilanteen niin salliessa.
”Esiintyjänä on vähintään yksi orkesteri ja siinä sivulla yleisölle tarjotaan karaokehommaa isommalla lavalla ja kunnon ammattitason äänentoistolla”, lupaa Pekka Ylivaikko.

Tapahtumalla pyritään tukemaan paikallisia yhtyeitä, mutta Pekka Ylivaikon mukaan niin sanotuille isommillekaan tähdille tapahtuma ei ole kielletty. Ensi lauantaina lavalla yleisöä viihdyttää paikallinen The Goverment.
”Koko tapahtuma perustuu kuitenkin talkoosavottaan. Esimerkiksi teltan pystytykseen tarvitaan noin 20 talkoolaista”.

Pekka Ylivaikon mukaan Syysmeiningit 2020:n lippujen hinnat eivät ole syy jättää tapahtumaa väliin.
”Kohtuulipuilla lähdetään liikkeelle. Emme hae tässä taloudellista etua. Kunhan saamme kaikki menot katettua”, Ylivaikko korostaa.

Takaisin Jutut -sivulle