Törmänhovin omistaja vaihtui

Oulaisissa lähes kolme vuosikymmentä toiminut Kartano-Majatalo Törmänhovi on vaihtanut omistajaa tammikuun lopussa tehdyllä kaupalla.
Ulla ja Matti Alvari perheineen ovat myyneet omistuksessa olleen osakekantansa 14 yksityiselle osakkeenomistajalle, jotka muodostavat osake-enemmistön sekä Weteraanimoottorikerho Wanha Woima ry:lle.

Törmänhovin toiminnasta vastaa jatkossa Oulashovi Oy, jonka yrittäjänä toimiva Kirsti Oulasmaa on aloittanut toimintansa helmikuun alussa.
Yrityskaupalla turvataan sekä rakennus- että kulttuurihistoriallisesti arvokkaan Törmänhovin toiminnan jatkuminen sekä rakennuksen säilyminen oulaistelaisessa kulttuuriympäristössä.

Samalla jatketaan menestyksekästä yhteistyötä Wanha Woima ry:n ja Törmänhovin välillä waltakunnallisten weteraanikonepäivien järjestelyissä sekä järjestetään ja kehitetään molempien toimijoiden yhteistyötä ympärivuotisen toiminnan osalta.
Vuonna 1991 Ulla Alvari tuli Oulaisiin aloittaen majoitus-, juhla- ja leipomotoiminnan ensin oman perheen voimin. Myöhemmin liiketoiminta oli kahdella eri vuokralaisella.
Sekä Ulla Alvaria että myöhempiä vuokralaisia on kiittäminen menneiden vuosien monipuolisesta ja aktiivisesta toiminnasta. Törmänhovi, ”satojen tarinoiden talo” jatkaa nyt toimintaansa uusien omistajien ja yrittäjän voimin.  

Takaisin Jutut -sivulle