Tuoppi Pubin paikalle uusi yrittäjä – alavieskalainen Lissun Bar avaa pääsiäisenä

Tuoppi Pubin kiinteistö ei ehdi olla kauan tyhjillään.

Hiljattain ovensa sulkenut Tuoppi Pub saa uuden yrittäjän. Pääsiäisenä samalla paikalla Oulaistenkadun varressa toimintansa aloittaa Lissun Bar Oulainen. Yrittäjänä toimii alavieskalainen Liisa Kangasvieri, joka jatkaa Lissun Barin pyörittämistä edelleen myös Alavieskassa.

Kangasvierin mukaan Lissun Bar Oulaisen toimintakonseptina on olla anniskeluravintola, jossa on kuitenkin tarjolla myös pientä pubiruokaa kuten wingsejä ja kanakoreja. Työntekijöistä osa on Tuoppi Pubista tuttuja kasvoja.

”Ajatuksena on luoda Lissun Bar Oulaisista asiakasystävällinen ja viihtyisä anniskeluravintola. Tulemme järjestämään vaihtelevasti eri ikäluokille sopivaa ohjelmaa ja live-esiintymisiä”, lupaa Liisa Kangasvieri.

Yrittäjä on käynyt tarkastamassa myös yläkerrassa sijaitsevat entisen Oulas-ravintolan tilat tulevaisuuden suunnitelmien varalta.

”Yläkerran tilat vaatisivat isomman remontin ja sellaiseen meillä ei ole tässä vaiheessa aikaa. Mutta mitenkään poissuljettua senkään tilan käyttöönotto ei ole jossain vaiheessa. Siellä toiminta tulisi olemaan samanlaista kuin täällä Alavieskan Lissun Barissa”.

Lissun Bar Oulaisen aukioloajat ovat ainakin aluksi keskiviikosta sunnuntaihin ja pääosin ilta- ja yöaikaan. Illoissa nähdään muun muassa bingoa, tietovisoja sekä karaokea, jonka Liisa Kangasvieri on ajatellut olevan avoinna koko aukioloajan.

Lissun Bar Oulaisen avajaiset pidetään kiirastorstaina 28.3. pullakahvien, pyöräbingon ja arvontojen kera. Varsinainen toiminta pyörähtää käyntiin seuraavana päivänä eli pitkäperjantaina, jolloin lavalle nousee Lord Est ja lauantaina Duo Marttiska.

Entisen Tuoppi Pubin tilojen lisäksi Liisa Kangasvieri vuokraa joen varressa olevan Myllyn terassin, joka tulee olemaan auki kausiluontoisesti kesäaikaan.

”Tulemme tekemään oulaistelaisten kanssa yhteistyötä kaikissa kesän tapahtumissa kuten konepäivillä ja katusählyturnauksessa. Myllyn terassilla tullaan järjestämään mahdollisuuksien mukaan myös pienimuotoista liveterassimusaa”.

Juttu korjattu 1.3.2024 kello 11:01. Nimi Suonvieri muutettu Kangasvieriksi.

Takaisin Jutut -sivulle