Tuttu kasvo SeutuMajakan ruoriin

Oulaisissa reilut 10 vuotta sitten edellisen kerran työskennellyt Matti Kuoppala aloittaa SeutuMajakan päätoimittajana lokakuun 14. päivä.

 

Paljon on ehtinyt vettä virrata Pyhäjoessa sen jälkeen, kun toimittaja Matti Kuoppala työskenteli edellisen kerran sanomalehden toimituksessa Oulaisissa.
”Aloitin Pyhäjokiseudun toimittajana vuonna 2006 ja viihdyin Oulaisissa kolmisen vuotta ennen siirtoani Ylivieskaan kaupunkilehden toimitukseen”, tuleva SeutuMajakan päätoimittaja muistelee.

Nyt ympyrä sulkeutuu, sillä Kuoppala palaa takaisin Oululaisiin, tällä kertaa SeutuMajakka-lehteen. Nyt hänen harteillaan on koko lehden toimituksellisesta materiaalista vastaaminen päätoimittajan ominaisuudessa.
”Päätoimittajuus on ollut tässä parin vuoden aikana hilkulla jo muutamaan otteeseen, mutta tällä kertaa näin tilaisuuden sen verran haastavana ja houkuttelevana, että siihen oli pakko tarttua”, Kuoppala toteaa.

SeutuMajakkaan Matti Kuoppala kertoo törmänneensä muutamaan otteeseen vuosien varrella. Hänen mukaansa lehti on kehittynyt huimasti, ei vähiten vielä lokakuun puoliväliin lehteä luotsaavan Jussi Eskolan ansiosta.
”Jussi on kehittänyt lehteä hyvällä otteella ja tarkoituksena ei ole jäädä tuleen makaamaan, vaan lehti tulee kehittymään edelleen. Oulaisten ja lähikuntien yrittäjien kuulumiset, kunnalliseen päätöksentekoon liittyvä uutiset, henkilöhaastattelut sekä urheilu tulevat kuulumaan olennaisena osana SeutuMajakan sisältöön”, Kuoppala paljastaa.

Matti Kuoppala toivoo, että SeutuMajakan lukijat ottavat aktiivisesti yhteyttä toimitukseen juttuvinkkien tai valmiiden kirjoitusten tiimoilta joko sähköpostitse, soittamalla tai sosiaalisen median kautta.
”Mikään uutinen tai juttuvinkki ei ole niin mitätön, etteikö siitä kannattaisi ilmoittaa toimitukseen. Tahdon lisätä juuri lukijoiden ja toimituksen välistä vuorovaikutusta. Tehdään tätä lehteä yhdessä!”, Matti Kuoppala haluaa.

Takaisin Jutut -sivulle