Veli Tuomikosken Neste Oulainen on Vuoden yritys Oulaisissa

Veli Tuomikoski investoi huoltoasemalleen jatkuvasti. Viimeisimpänä pihalle ilmestyi sähköautojen latauspiste.

Oulaisten Vuoden yritys 2021 on Huoltoasema V. Tuomikoski Oy Neste Oulainen. Valinnan suoritti yrittäjistä ja kaupungin edustajista koostuva elinkeinotoimikunta. Palkintoperustelujen mukaan Oulaisten Nesteen yrittäjä Veli Tuomikoski on investoinut huoltoasemansa toimintaan jatkuvasti asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Hän on kehittänyt yrityksen toimintaa ja palkannut osaavaa henkilökuntaa. Oulaisten Neste on keskeisellä paikalla toimiva liikepaikka. Veli Tuomikoskea palkintolautakunta luonnehtii loistavaksi persoonaksi ja hän tulee toimeen kaikkien kanssa.

”Veli Tuomikoski ei jätä asiakasta pulaan kysymyksineen ja tarpeineen, vaan etsii ratkaisun. Hän toimii aktiivisesti yhteisönsä hyväksi”, raati toteaa.

Vuoden Nuori Yrittäjä Oulaisissa on JK-Maarakennus & Huolto Oy Janne Kuoppamäki. Palkintoperustelujen mukaan Janne Kuoppamäki on sitoutunut ja työstään innostunut. Yrityksestä asiakas saa parasta palvelua niin suuriin kuin pieniinkin tarpeisiin. JK-Maarakennus & Huolto Oy Janne Kuoppamäen saama asiakaspalaute on ollut todella hyvää ja palkintoraati arvioi, että se yritys tulee kasvamaan alan merkittäväksi tekijäksi toimialallaan.

Oulaisten Vuoden 2021 Yksinyrittäjä on Piha- ja vihersuunnittelu Villa Gardenin Heidi Hannus. Yritys on saanut näkyvyyttä ympäri maailmaa ja menestynyt omalla huippuosaamisellaan.

”Loistavan yrittäjäkokemuksen omaava piha-arkkitehtuurin ammattilainen. Heidi Hannus johtaa yritystä ja toimii kansainvälisillä kentillä kuin kotonaan. Hänen toteuttamiaan loistavia kohteita voi ihailla erilaisissa ympäristöissä piha-, katu- ja viheralueilla kotimaassa ja ulkomailla. Hänen tulevaisuuden suunnitelmillaan ei ole rajoja, vaan hän kehittää itseään ja yritystään jatkuvasti yhä huikeampiin saavutuksiin”.

Takaisin Jutut -sivulle