Yrittäjät avuksi ikäihmisille

Avustustempauksen ideoija Jukka Heinovirta ja Marjaana Heinovirta tutkivat Veikon Koneen yrittäjän Jarmo Tokolan hankkimia tietokoneita, joita aiotaan toimittaa oulaistelaisiin hoitokoteihin omaisten yhteydenpitoa helpottamaan. Kuva: Aleksi Olli

 

Oulaistelaiset yrittäjät yhdistivät voimansa ja lähtivät auttamaan hoitokodeissa olevia ikäihmisiä, jotta he voisivat olla yhteydessä omaisiinsa koronavirusepidemian aikana.

Syntyi 18 yrityksen toteuttama hanke, jolla oulaistelaisiin hoitokoteihin hankittiin kannettavat tietokoneet ja Skype-yhteydet.
”Jukka Heinovirta soitteli parisen viikkoa sitten ja ehdotti, että onnistuisiko tällainen hanke. Vastasin, että erittäin hyvä ehdotus, mutta en voi luvata, että saadaanko yrittäjäkollegoita mukaan tällaiseen näinä aikoina. Sulattelin hetken asiaa ja lähetin sähköpostin, ja 10 minuutin päästä viestejä alkoi sadella. Saimme kasaan porukan, joka lupasi tukensa idealle. Olen erittäin ylpeä oulaistelaisista yrityksistä, kun tällaisina aikoina olivat heti mukana”, kiittelee Veikon Koneen yrittäjä Jarmo Tokola.

 

Takaisin Jutut -sivulle