Yrittäjät saivat palkintonsa

Oulaisten Yrittäjien vuosi huipentui lauantai-iltana järjestetyssä yrittäjäjuhlassa Oulaisten liiketalousyksikön upeasti valaistussa Merkuriussalissa. Koolla oli noin 80 yrittäjää aveceineen.
Illan aikana jaettiin elinkeinotoimikunnan myöntämät tunnustukset ansioituneille oulaistelaisille yrittäjille. Elinkeinotoimikunnassa on edustajat Oulaisten kaupungilta ja yrittäjäyhdistyksestä.
Vuoden nuori yrittäjä valittiin nyt 11. kertaa. Oulaisten vuoden nuori yrittäjä 2021 on J.K. Maanrakennus Oy:n Janne Kuoppamäki. Valitsijat kiittelivät yrittäjän innovatiivisuutta, asennetta ja yhteistyökykyä. Yritys on perustettu vuonna 2017, ja se toimii raskaan kaluston huollon ja palveluiden sekä maanrakennuksen ja maansiirron parissa.

Vuoden yksinyrittäjä valittiin Oulaisissa nyt neljättä kertaa. Valtakunnallisesti Suomessa on lähes 200 000 yksinyrittäjää. Vuoden yksinyrittäjäksi valittiin piha- ja vihersuunnittelu Villa Gardenin yrittäjä Heidi Hannus. Hannus painotti kiitospuheessaan, että pieni paikkakunta ei ole yrittäjälle este. Yrityksen päätoimiala on piha-arkkitehtuuri, pihasuunnittelu ja pihataide.
Vuoden yrittäjä palkittiin nyt jo 20. kerran. Tunnustus myönnettiin Neste Oulaisten Veli Tuomikoskelle asiakaslähtöisestä palvelusta, kestävän kehityksen edistämisestä, laadusta ja aktiivisesta toiminnasta yhteisön hyväksi.

Joulukuussa Oulaisten kaupunginjohtajana aloittava Riikka Moilanen pitämässä juhlapuhettaan.


Yrittäjän timanttiristi on tunnustus pitkästä yrittäjyydestä. Timanttiristin tilaisuudessa saivat Jarmo Tokola, Pekka Jyrinki ja Auli Eskola 30-vuotisesta yrittäjyydestä sekä Paavo Kortesoja 50 vuoden yrittäjyydestä.

Juhlan juonsi Arto Hintsala, joka nosti alkumaljan ja puhui yrittäjille muutoksesta. Juhlapuheen piti Oulaisten kaupunginjohtajana 1.12.2021 aloittava, itsekin yrittäjätaustainen Riikka Moilanen. Hän kehui Oulaisten Yrittäjien aktiivista toimintaa ja merkitystä kaupungin elinvoimaisuudelle. Hän toivoi yrittäjiä mukaan uuden strategian suunnittelutyöhön. Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Kai Pajala sanoi omassa puheessaan Oulaisten tarvitsevan vahvaa yrittäjyyttä.

Ennen juhlaa pidettiin yhdistyksen syyskokous. Kokouksessa päätettiin, että yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Niko Ahvenlampi.
Ilta jatkui juhlaillallisella alku- ja pääruokineen. Illan päälle yrittäjiä viihdytti vielä Kake Randelin orkesterinsa kanssa.

Takaisin Jutut -sivulle